BIAB

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB-nagels zitten tussen gellak en acrylnagels in. Door de flexibele formule van de gel, kan de nagellak moeiteloos meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel, waardoor er geen barsten of breuken ontstaan. Ook geeft BIAB geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Bij elke BIAB-behandeling worden je eigen nagels sterker door de verzadiging.
BIAB nails zijn geschikt voor iedereen. Heb je hele korte, dunne en flexibele nagels? Dat is geen probleem. Ook hier is BIAB geschikt voor. Naast dat je nagels er weer prachtig uitzien, worden ze ook een stuk steviger met het gebruikt van BIAB.


De voordelen van BIAB-nagels op een rijtje:
Zorgt voor versteviging van de nagels, Herstelt beschadigde nagels, Egaliseert oneffenheden in de nagel, Heeft een sterke hechting, Zorgt voor slanke nagels, Blijft tot wel 4 weken zitten.

Nabehandeling BIAB
BIAB kan ook bijgevuld worden. Een nabehandeling is nodig tussen de 3 a 4 weken. Je kunt dan opnieuw een kleur uitkiezen en eventuele extra’s zoals glitter, folie en nail art.